Adviesrecht Schuldenbewind | “Verzamel snel en makkelijk de benodigde informatie”

Uw doel: goed en efficiënt het adviesrecht uitvoeren

Het is nog niet officieel door de tweede kamer, maar als gemeente kan u het adviesrecht gaan toepassen op schuldenbewind. Er zijn inmiddels al diverse gemeenten die experimenteren met het Adviesrecht, waaronder de gemeente Tilburg.

Om dat advies te kunnen geven zal u als gemeente de nodige informatie moeten verzamelen. Daarnaast wil u snel kunnen analyseren en het advies uitbrengen. Dat proces wilt u efficiënt inrichten voor de gemeente en de betrokken bewindvoerders. Bovendien is het belangrijk dat de burger snel weet waar hij of zij aan toe is.

Het hulpmiddel? Mijn Intake

MijnIntake helpt gemeenten het adviesrecht efficiënt uit te voeren. Met MijnIntake verzamelt u snel alle informatie die u nodig heeft. U bespaart veel handwerk voor uw medewerkers, doordat de informatie direct wordt geordend. Hierdoor is de analyse veel sneller uitgevoerd. Bovendien kan u sneller de terugkoppelling doen richting de burger en de bewindvoerder.

Met MijnIntake houdt u altijd overzicht op de dossiers die u in behandeling heeft en welke zijn afgerond. Zo beschikt u direct over de gewenste managementinformatie.

Meer informatie over MijnIntake vindt u hier. Neem voor een demo contact met ons op.

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.