Een snellere intake zonder verrassingen achteraf?

Bij bewind komen na de intake vaak nog lijken uit de kast. Wilt u dat voorkomen én tijd besparen met de intake? Met MijnIntake van Budlr slaat u twee vliegen in één klap. Hoe? Lees verder.

Nadelen traditionele intake

Beperkte en onjuiste informatie

Bij de start van een dossier wil je liefst alle relevante informatie hebben van je nieuwe cliënt. Dat is een zware tijdrovende opgave.  Daarom neem je vaak genoegen met een onvolledige beeld van de situatie. Zo heb je wel de gewenste snelle start, maar leidt dat vaak tot extra werk achteraf met mogelijke gevolgen voor de cliënt. Dat is nu niet meer nodig. Met ons intake-platform haal je de informatie tijdens de intake al direct bij de bron. Bij de overheid, belastingdienst en de bank.

AVG risico's beter afgedekt

Omdat de client de informatie op eigen titel binnenhaalt in een veilige omgeving, zijn de risico's van privacy schending veel beter afgedekt. Alles gebeurt geheel volgens de normen van de AVG en betrokken hulpverleners  zien geen privacy gevoelige informatie meer.
Dat probleem is hiermee opgelost.

Invullen rechtbank formulieren

Het invullen van de rechtbank en andere formulieren kost veel tijd. Op elk formulier telkens dezelfde informatie invullen is inefficiënt en tijdrovend. Met kans op het gebruik van foutieve informatie bovendien, waardoor de rechtbank het verzoekschrift buiten behandeling plaatst. MijnIntake zet alle verzamelde informatie direct in het verzoekschrift en andere rechtbankstukken. Dat is efficiënt én betrouwbaar werken!

Informatie rechtstreeks in je systeem verwerken

De informatie uit MijnIntake kun je importeren in de meeste door bewindvoerders gebruikte systemen. Dat scheelt een hoop typewerk.

Een screenshot van de tool.

Ons platform biedt u veel voordelen.

Snel & betrouwbare informatie

Met MijnIntake verzamelt u snel en veilig informatie uit MijnOverheid, MijnBelastingdienst en gebruikte bankrekeningen. Zo heeft u direct een betrouwbaarder beeld en voorkomt u verrassingen achteraf.

Direct invullen rechtbankformulieren

MijnIntake vult automatisch de basisgegevens van alle rechtbankformulieren. U vult deze aan en de cliënt tekent online. Hierna kan de informatie direct naar de rechtbank.

Sneller verwerken van informatie

Door onze koppelingen importeert u alle informatie rechtstreeks in uw CRM-systeem. Zo bespaart u veel tijd en administratieve rompslomp.

De workflow met MijnIntake gaat zo:

1. U plant een intakegesprek met cliënt.
2. U verzamelt samen met de cliënt alle informatie.
3. Cliënt ondertekent de (rechtbank)formulieren
4. U importeert een compleet gevuld dossier!

Met ons platform voorkomt u verrassingen en bespaart u tijd.

Geen papieren meer nodig

De cliënt vult geen intakeformulier meer in en hoeft geen stukken meer aan te leveren.

Veilig & 
vertrouwd

Budlr is ISO27001 gecertificeerd. U verbetert de wijze waarop u informatie  van inwoners verzamelt en deelt.

Actuele persoonsgegevens

U haalt de actuele informatie op uit het BRP en krijgt alle relevante informatie over het huishouden van uw cliënt, inclusief historische gegevens.

RDW gegevens

U ziet alle voertuigen die op naam staan van uw cliënt.

Inzicht in aanwezige bankrekeningen

U krijgt een overzicht van alle betaal- en spaarrekeningen die bekend zijn bij de belastingdienst.

Historie inkomsten en uitgaven.

U haalt 18 maanden bankmutaties binnen van de gebruikte betaalrekeningen en u krijgt een betrouwbaar beeld van inkomsten, uitgaven en betaalgedrag.

Snel invullen rechtbankformulieren.

De rechtbankformulieren zijn geïntegreerd in MijnIntake. Gegevens worden automatisch hierin overgenomen. U kunt de cliënt de formulieren meteen (online) laten tekenen.

Koppeling met uw CRM-pakket.

U importeert het complete dossier uit MijnIntake in het door u gebruikte CRM systeem.  Hiermee bespaart u veel tijd en administratief werk.

Deze bewindvoerders maken hun intake beter en sneller...