Budgetscan | “Maak als hulpverlener snel een compleet financieel overzicht”

De Budgetscan maakt budgetten voor verbetering vatbaar

Betalingen gaan steeds vaker digitaal. Hierdoor verliezen veel mensen het zicht en de grip op hun financiën. Om mensen die grip weer terug te geven, gebruikt Budlr de voordelen die deze digitalisering biedt. Met onze budgetscan worden bankmutaties in een handomdraai omgezet in een begrijpelijk financieel overzicht. We onderscheiden inkomsten, vaste lasten en variabele lasten en geven daarmee in één keer de essentie van een maandbudget weer. Knelpunten worden meteen inzichtelijk en voor verbetering vatbaar.

U zet bankmutaties met één klik om in een maandbudget

Weg met de tijdrovende papieren rompslomp. Doordat we gebruik maken van digitale bankgegevens is het handmatig uitzoeken van een administratie en overtikken van cijfers niet meer nodig.  Alle bankmutaties zet u in één handeling om naar een overzichtelijk en compleet maandbudget. Mutaties worden automatisch ingedeeld in categorieën, vanuit de optiek van een financieel zorgverlener. Zo ontstaat gelijk inzicht in alle mogelijke verbeterpunten.

Voor diverse vaste lasten is een bespaarcheck mogelijk en voor energie kunnen we afsluiting voorkomen.

Meer dan de helft van het inkomen gaat vaak op aan vaste lasten (bron: Nibud 2019). Het is dan ook zinvol om naar deze last(en)post te kijken. Budlr maakt daarom de besparing inzichtelijk die wijziging van leverancier oplevert bij energie en internet-tv-bellen. Voor energie bieden wij bovendien een aanmeldservice als er afsluiting dreigt, uiteraard zonder betaling van borg of andere lastige voorwaarden.

DE BUDGETSCAN ZET AAN TOT ACTIE.

Alle actiepunten die uit de budgetscan naar voren komen zetten we voor je op een rij. Het resultaat van die acties geeft een helder zicht op budgetverbetering en dát is de beste prikkel om in beweging te komen.

DE BUDGETSCAN KAN HELPEN BIJ DE AANVRAAG VAN INKOMENSVOORZIENINGEN

Als het gaat om inkomensvoorzieningen is een veel gehoord probleem, dat de mensen die hierop recht hebben ze vaak niet krijgen. Ze weten vaak niet dat ze er recht op hebben of missen de vaardigheden om ze aan te vragen. Om een eind te maken aan deze pijnlijke paradox, ontwikkelt Budlr in samenwerking met gemeenten workflows in de budgetscan om het recht op inkomensvoorzieningen vast te stellen en aan te vragen.

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.