Budlr brengt digitaal geld weer tot leven

Inkomsten en uitgaven gebeuren steeds meer digitaal. Dit leidt tot minder overzicht en inzicht op de financiën. Budlr gebruikt de voordelen van deze digitalisering om sneller en beter overzicht te bieden voor huishoudens. Met Budlr combineert u alle bankrekeningen van een huishoudens. Door de bankmutaties te downloaden van de bank(en) en te uploaden in Budlr is de eerste stap naar financieel overzicht gezet.

Budlr zet bankmutaties met één klik om in een maandbudget

Weg met de tijdrovende papieren rompslomp. Met Budlr wordt budgetteren makkelijker en leuker. Bovendien ziet u niets over het hoofd. Bankmutaties zet u in één handeling om naar een overzichtelijk en compleet maandbudget. Mutaties worden automatisch ingedeeld in categorieën. Alle geldstromen worden ingedeeld vanuit de bril van een financieel zorgverlener, zoals het onderscheid tussen noodzakelijke en niet-noodzakelijke uitgaven. Zo leert een cliënt prioriteiten te stellen bij het doen van uitgaven.

MET CHECKS EN SLIMME WORKFLOWS KAN BUDLR HELPEN BIJ DE AANVRAAG VAN INKOMENSVOORZIENINGEN

Post voor post loopt u samen met de cliënt door het maandbudget. Missen er inkomsten? Zijn alle toeslagen goed aangevraagd? Maakt u voldoende gebruik van de gemeentelijke inkomensvoorzieningen? Al die vragen worden stap-voor-stap afgewerkt en, waar nodig, op maat ontwikkeld in samenspraak met de gemeente.

MET TIPS EN BEREKENINGEN HELPT U DE CLIËNT UITGAVEN TE VERLAGEN

Post voor post loopt u samen met de cliënt door het maandbudget. Welke uitgaven posten komen in beeld? Wordt ergens teveel aan uitgegeven? Zijn er uitgaven die iemand kan voorkomen of verlagen? Al die vragen worden komen voorbij en waar nodig omgezet in actiepunten.

BUDLR. ZET AAN TOT ACTIE.

Alle actiepunten zet Budlr onder elkaar. Het resultaat van alle acties geeft uw cliënt een helder zicht op budgetverbetering. Dát is de beste prikkel om in beweging te komen.

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.