Budlr koppelt platform aan Fineaid

 in Algemeen

Wederom een mooie mijlpaal.

Budlr heeft haar platform gekoppeld aan Fineaid, software voor bewindvoering, met name gespecialiseerd in WSNP.

Hiermee wordt het voor gebruikers van Fineaid mogelijk een intake-dossier digitaal op te starten, informatie op te halen uit MijnOverheid, MijnBelastingdienst en de bankrekeningen van de cliënt. Hierbij worden voor de bewindvoerders automatische alle rechtbankformulieren ingevuld. Bovendien kan al die informatie in een paar klikken aan het dossier in Fineaid worden toegevoegd. Gebruikers van Fineaid maken hiermee een grote stap in kwaliteit en efficiency.

Nico de Visser (Directeur Fidinda Financiële Zorg Groep en gebruiker van Fineaid): “We halen met MijnIntake van Budlr veel sneller, betrouwbare informatie op van onze cliënten. Door de koppeling met Fineaid zetten we al die informatie nu in één in het dossier. Zo maken we een goede en efficiënte start.”

Christiaan van der Ven (Directeur Budlr): “We zijn blij wederom een koppeling te realiseren. Door samenwerking en koppelingen met andere systemen creëren we meerwaarde voor gebruikers van beide systemen, maar bovenal de klanten van die gebruikers. Per dossier bespaart een bewindvoerder uren tijd voor zichzelf, cliënt en begeleiders.”

Laatste nieuws

Reacties

14 + 15 =