Contractservice | “Voorkom onnodig hoge kosten voor uw cliënten”

We helpen energiecontracten te bewaken

U hebt als bewindvoerder een breed en gevarieerd takenpakket. Het is tijdrovend om alle lopende contracten van uw cliënten te monitoren. Toch wil je voorkomen dat klanten onnodig te veel betalen en dat wanneer bijvoorbeeld de energieprijzen stijgen weten dat ze goed zitten. Met de contractservice maken wij het monitoren van energiecontracten makkelijker, zonder dat het u veel tijd kost.

Makkelijk koppelen met uw CRM-systeem

Een belangrijke tijdwinst van de contractservice is dat u uw cliënten in 1x kan uploaden in ons platform. U maakt een download van uw CRM-systeem (bv. OnView) en upload deze gegevens in uw online-omgeving van de contractservice. Na ontvangst van deze gegevens maken wij voor u per cliënt een berekening en zetten wij per klant een advies klaar. U kan per klant kijken of hij/zij goed zit. Als ons advies voor u cliënt interessant genoeg is kan u dat direct aanvragen. Zodra het contract loopt, zullen wij dit contract bewaken en u tegen de einddatum een herinnering sturen en wederom een berekening maken. Zo bent en blijft u op de hoogte of u cliënt een goede prijs betaald.

Een vaste partner, dus bijzondere voorwaarden

Voor de energie contractservice kiezen we voor één vaste partner: Greenchoice. Deze energieleverancier biedt uw cliënt, de bewindvoerder en Budlr de beste combinatie van voorwaarden om de kosten voor energie goed te beheren.

Voor nieuwe klanten geldt er geen borgstelling als de klant onder bewind staat. Daarnaast krijgt elke klant toegang tot een doorlopend scherp vast energietarief. Een vast contract geeft zekerheid in een stijgende energiemarkt. Bovendien borgen wij dat uw cliënt nooit ongemerkt een variabel energietarief gaat betalen, de duurste tarieven in de energiemarkt. Tenslotte ondersteunt Budlr in samenwerking met Greenchoice op een persoonlijke manier bij beantwoorden van vragen of klachten. U heeft daarmee één loket waarmee u snel kan schakelen.

Gratis dienst

Deze dienst wordt gefinancierd door een vaste vergoeding die wij ontvangen van Greenchoice. Hierdoor kunnen wij het platform onderhouden, de aanmeldingen goed verwerken u tijdig voorzien van herinneringen én, indien nodig, u vragen beantwoorden waar dat nodig is.

Mocht u nog vragen hebben over deze dienst neem dan gerust contact met ons op. Als u zich direct wil aanmelden kan dat hier.

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.