Hercontrole schuldenregeling

Het doel: een tijdige, betrouwbare hercontrole

Voor lopende schuldendossiers moet u elk jaar een hercontrole uitvoeren. In die hercontrole moet de persoon informatie aanleveren zoals:

  • Bankmutaties
  • Documentatie
  • Een update van de persoonlijke situatie (meestal in de vorm van een vragenlijst)

Het verzamelen van deze informatie gebeurt veelal via e-mail of post. Dit is arbeidsintensief voor zowel de klant als de schuldenregelaar. Bovendien komt de informatie niet gestructureerd binnen. Dit alles zorgt voor veel vertraging voor de schuldenregelaars en schuldeisers. Als de informatie niet of niet volledig binnenkomt heeft dit uiteindelijk gevolgen voor de regeling.

pexels-jonas-svidras-759960

De oplossing: laat uw cliënt de informatie via mijn intake verzamelen

Een groot deel van de benodigde informatie kan de klant binnen ons platform importeren uit MijnOverheid, MijnBelastingdienst en de bankrekeningen. Daarnaast kan klant documentatie uploaden en de vragenlijst invullen. Op deze manier staat alle informatie veilig op 1 plek en krijgt u de informatie veilig en overzichtelijk in beeld.

Wilt u de effectiviteit en continuïteit van uw hercontrole waarborgen? Maak gebruik van onze hercontrole assistent.

Er is altijd een groep klanten die het lastig vind om de informatie volledig en tijd aan te leveren, ongeacht of dit per post of digitaal verloopt. Voor die klanten bieden wij op afstand ondersteuning. Binnen ons platform hebben wij een scherm-deel functie ontwikkelt waarmee de klant heel makkelijk zijn scherm kan delen. Zo kunnen wij telefonisch de klant begeleiden waar dat nodig is en halen we samen met de klant alle informatie binnen. Zo kunnen uw schuldenregelaars snel de hercontrole uitvoeren.

pexels-mikhail-nilov-7682101

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt