Waar wordt ons platform voor gebruikt?

Ons platform wordt ingezet in verschillende situaties. In elke situatie speelt het platform in op de specifieke behoeften van uw klant en uw medewerkers. Hieronder een aantal voorbeelden van situatie waarin ons platform wordt ingezet. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken.

Budget buffer analyse

Soms wil iemand simpelweg een goed beeld wilt krijgen van zijn of haar inkomsten en uitgaven. Zeker als er maandelijks weinig buffer is, is het goed om te controleren of er verbeteringen mogelijk zijn. Wordt er maximaal gebruik gemaakt van alle regelingen? En zijn er makkelijke besparingen mogelijk? Zo zorg je er voor dat iemand een maximaal buffer creëert.

Life-event analyse

Als iemand kinderen krijgt, gaat scheiden of een partner overlijdt heeft dat gevolgen voor het financiële huishouden. Met een preventieve analyse van de gevolgen neemt je onzekerheden weg en kan iemand tijdig zijn huishoudbudget bijsturen.

Arbeidsuren scan

Als werknemers meer of minder uur gaan werken kan dit gevolgen hebben voor bepaalde toeslagen of regelingen. Het is belangrijk om te begrijpen wat dit betekent voor de werknemer en welke aanvullende acties er nodig zijn.

Toegang schuldhulpverlening

De SHV-keten is soms lang. Inwoners moeten vaak via de toeleiders door naar de gemeenten. Deze fragmentatie qua loketten en overdrachtsmomenten zijn drempels voor inwoners. Ons platform maakt de toegang tot schuldhulpverlening sneller, veiliger en makkelijker.

Opvolging vroegsignalering

Vroegsignalering zorgt voor veel extra signalen die gemeenten moeten opvolgen. Ons platform helpt gemeenten dit efficiënt en goed uit te voeren.

Intake bewindvoering

Voor bewindvoering moet er informatie worden aangeleverd om een aanvraag te doen bij de rechtbank. Deze informatie heeft iemand die onder bewind gaat niet altijd bij de hand. Met ons platform maken bewindvoerders dit proces een stuk makkelijker voor de cliënt en zichzelf.

Hercontrole

Het jaarlijks aanleveren van actuele informatie vraagt veel administratie. Met ons platform kan uw klant brondata ophalen en daarmee snel de informatie delen die u nodig heeft.

Adviesrecht schuldenbewind

Gemeenten willen grip op de instroom van bewind. Gemeenten kunnen ons platform gebruiken om vooraf een scan uit te voeren.

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt