Even voorstellen…

Budlr is opgericht in 2018. Wij zijn een Social FinTech die volgens het ‘impact first’ principe wil bijdragen aan een betere financiële zorg in Nederland en een verlaging van het het aantal huishoudens met financiële zorgen.

Onze visie:

Bij (vroeg)signalering van de hulpvrager moeten hulpverleners snel en makkelijk hulp kunnen bieden. Minder tijd verliezen aan administratie, meer tijd voor persoonlijke aandacht. Alle informatie van de hulpvrager wordt verzamelt en bewaart op één plek, zodat de informatie niet continu opnieuw moet worden aangeleverd. Met een gedetailleerd inzicht in de financiële situatie kan de hulpverlener snel de stress verminderen en samen met de klant de eerste stap zetten naar een schuldenvrij bestaan.

Onze missie:

Budlr wil de impact van hulpverleners en het gemak voor hulpvragers vergroten met behulp van klantgerichte technologie en data-analyse. Technologie kan de administratieve taken verminderen en veel tijd besparen. Data-analyse helpt om sneller een beter inzicht te realiseren. Alles met als doel om meer hulpvragers te bereiken en te helpen naar een schuldenvrij bestaan.

Technologie begint bij de mensen die vanuit gebruikerservaringen en wensen goed analyseren, de juiste vragen stellen en continu verbeteren. Dit doen we met onze medewerkers, een raad van advies en diverse partners.

Management Team

Het team van Budlr is een combinatie van kennis en ervaring in de financiële zorg, technologie en design. Met die combinatie vertalen we continu de behoeften van gebruikers naar design en technologische oplossingen. Hierbij is een positieve impact op de gebruikers het startpunt. Het ontwikkelen van duurzame, schaalbare en vooral veilige technologie is daarbij een randvoorwaarde.

Meer info

Raad van Advies

Budlr werkt samen met een Raad van Advies. Wij toetsen regelmatig onze doelen en plannen aan dit team, wat ons helpt deze aan te scherpen of, indien nodig, bij te sturen.

Meer info

Partners

Budlr omringt zich met partners die met hun kennis, ervaring, netwerk en middelen bijdragen aan het realiseren van onze doelen.

Meer info

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt