Social Enterprise NL

Het aantal sociaal ondernemers in Nederland groeit en dat is goed nieuws, want zij zijn de voortrekkers op weg naar een nieuwe economie. Een economie die werkt voor alle mensen; circulair, inclusief en armoedevrij. Social Enterprise NL verbindt en versterkt deze ondernemers, en werkt aan een gunstiger ecosysteem. En wil iedereen inspireren om bij te dragen aan deze beweging.

De samenwerking met Social Enterprise onderstreept het belang van sociaal ondernemen voor Budlr. Bovendien helpt het netwerk ons om kennis op te halen en te delen.

Rabo Foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabo Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is ons belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen onze steun. Financieel én door de inzet van onze expertise en ons netwerk.

De Rabo Foundation ondersteunt Budlr. financieel en geeft ons toegang tot een netwerk van partners die samen meer impact kunnen maken.

Byelex

Wij kunnen niet innoveren zonder onze technische partners. Byelex is uniek in het ontwikkelen van maatwerk-software die voldoet aan de strengste eisen van data-beheer en data-veiligheid.

WeSquare

WeSquare is net als Byelex een technisch partner in het ontwikkelen van ons platform. Hun Agile manier van werken past perfect bij de wijze waarop wij willen inspelen op de wensen van onze gebruikers.

Rabble Rabble

Elke technisch oplossing begint bij een optimale gebruikerservaring. De doelgroep van Budlr. is uitdagend en is veeleisend. We willen technologie maken die staat voor gemak, snelheid en technologie die motiveert. Bij het ontwerpen van die ervaring werken we intensief samen met Rabble Rabble. Hun gestructureerde, creatieve én pragmatische aanpak past goed bij onze manier van werken. We gaan samen nog veel mooie dingen maken!

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.