Samenwerking Horus en Budlr voor een betere intake bij bewindvoering en inkomensbeheer

 in Algemeen

Budlr gaat samenwerken met Horus, de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers (o.a. bewindvoerders) en inkomensbeheerders.

Budlr vindt samenwerking met partners belangrijk, omdat we de grote uitdagingen alleen samen kunnen aanpakken. “We zijn selectief in het kiezen van partners”, zegt Anco Galesloot. “Zo’n partnership moeten echt tot impact leiden. Onze technologie draagt bij aan een betere intake van financiële zorg, maar hierbij moet je altijd nadenken over hoe je die technologie in relatie met cliënten (hulpvragers) toepast. Zo komen je stap-voor-stap tot een betere en snellere financiële zorg, in ons geval tijdens toeleiding en intakefase. Bij Horus zit kwaliteit in het DNA en willen ze, samen met hun leden, investeren in een betere kwaliteit van zorg”.

Arie Verkerk wil komende jaar nog actiever worden voor de leden. Hiervan is de samenwerking met Budlr een voorbeeld. “Als branchevereniging Horus zijn wij ervan overtuigd dat samenwerking met betrouwbare en bewezen partners een must is geworden anno nu. Kwalitatieve, sterke aanvullende diensten voor bewindvoerders; daar wil Horus achter staan en kunnen wij van harte aanbevelen. Uit eigen ervaring weet ik dat je intake een van de belangrijkste momenten binnen de hulp voor je nieuwe cliënt is. We hebben gezocht naar de beste ondersteuning van dit werkproces. MijnIntake kwam naar voren als de meeste complete en gedegen oplossing. MijnIntake zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig een vele malen dieper inzicht krijgt in het financiële leven van je cliënt. Horus beveelt juist vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit Mijnintake aan. Het is niet voor niets dat de Rabo Foundation MijnIntake financieel steunt.”

In de samenwerking gaat Horus samen met haar leden nadenken over de intake van de toekomst, wat daarbij beter kan en hoe technologie hier aan kan bijdragen. Daarnaast ontvangen leden van Horus een korting op het gebruik van MijnIntake.

Op de website van Horus lees je nog meer over de samenwerking.

 

Laatste nieuws
Comments
  • Robert Raaff
    Beantwoorden

    Geachte

    Ik ben geïnteresseerd in ” mijn intake” van BUDLR zelfs zonder de demo gezien te hebben.
    Wat zijn de kosten?

Reacties

veertien + zestien =