Onder regie van Purpose is in 2019 het Vaste Lasten Pakket gelanceerd. Het Vaste Lasten Pakket is er voor mensen met beginnende schulden. Met het Vaste Lasten Pakket zijn de maandelijkse betalingen voor de belangrijkste vaste lasten centraal geregeld. Zo hebben deelnemers direct zicht op wat ze de rest van de maand te besteden hebben én hebben ze minder kopzorgen omdat de vaste lasten gewoon (op tijd) betaald worden. Voor productleveranciers geeft dit meer betalingszekerheid en dat is voor hen reden om extra financieel voordeel te bieden aan de deelnemers van het pakket. Op deze manier werkt het Vaste Lasten Pakket zowel in het voordeel van de deelnemer als voor de leverancier.

De Helpdesk Geldzaken, die de intake verzorgt voor het Vaste Lasten Pakket, gebruikt de budgetscan van Budlr om de huidige financiële situatie te analyseren. O.b.v. die inzichten stelt de consultant een betaalplan op en wordt de VLP betaalrekening geopend. Daarnaast wordt er i.s.m. de productpartners een bespaarcheck uitgevoerd op de lopende contracten die via de budgetscan zijn gevonden.

Mede door gebruik van de budgetscan is het Vaste Lasten Pakket sneller schaalbaar voor een uitrol naar andere gemeenten.

Voor meer informatie over het Vaste Laten Pakket kijk je op www.vastelastenpakket.nl

Vraag? Bel 085 - 06 06 876 of stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt